Ürünler

Stearik Asit

Stearik Asit

Stearik asit en yaygın uzun zincirli (18 C) yağ asididir. Bipolar yapısından dolayı etkili bir yüzey aktif madde ve yumuşatıcı olarak kullanım bulur. Stearik asit tuzları yüksek kaydırıcılık özelliğine sahiptir ve PVC uygulamalarında kaydırıcı olarak da kullanılmaktadır.  

Kullanım Alanları: Gıda, elektronik, deterjan, sabun, kozmetik, tekstil

Ürün SDS ve TDS bilgileri için Akdeniz Kimya Satış ve Pazarlama Temsilcisi ile iletişime geçebilir ya da iletişim sayfasından bize ulaşarak yardım alabilirsiniz.